On-line Personal Diet

On-line Personal Diet Coaching

On-line Personal Diet Coaching by Vionis Padelis

Βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση που υπάρχει στη διαιτολογική παρακολούθηση από απόσταση και ειδικά από επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό (ομογενείς) καθώς και η δυσκολία πρόσβασης στα διαιτολογικά γραφεία από άτομα που μένουν μακριά, με οδήγησε στη δημιουργία υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διατροφής και εξ' αποστάσεως, μέσω του διαδικτύου.


Βήματα Διαδικασίας...

1. Αποστολή Ερωτηματολογίου.

Κατά την έναρξη της συνεργασίας μας, στέλνετε προσωπικά σε εμένα, συμπληρωμένο το αναλυτικό ερωτηματολόγιο που θα σας έχω στείλει, στο οποίο θα γράφετε με κάθε λεπτομέρεια το ιατρικό και διαιτολογικό σας ιστορικό, καθώς και τις διατροφικές σας συνήθειες.

2. Διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων.

Θα σας αποσταλεί τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο θα καταθέτετε σύνολο της αξίας όλου του διαιτολογικού μήνα (4 εβδομαδιαία εξατομικευμένα διαιτολόγια).
Φυσικά το κόστος μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις πιθανές ιδιαιτερότητες του καθενός.
Στα διαιτολόγια μου έχω κυκλικότητα θερμίδων και υδατανθράκων (για να μη πέφτει ποτέ ο μεταβολισμός) γι' αυτό πρέπει να γίνονται με τη σειρά ακριβώς όπως θα τα στέλνω.

3. Παραλαβή διαιτολογίου.

Με την παραλαβή του ερωτηματολογίου, συντάσσω τα πρώτα 2 εβδομαδιαία διαιτολόγια.
Η επικοινωνία γίνεται με δική μου χρέωση, (τηλεφωνική, μέσω facebook, μέσω mail).
Κάθε εβδομάδα την ίδια μέρα και ώρα θα μου στέλνετε ακριβή αναφορά και καταγραφή του βάρους.
Μια φορά το μήνα, θα πρέπει να γίνεται μέτρηση μέσης και περιφέρειας με μεζούρα καθώς και φωτογράφιση μπροστινή και προφίλ ώστε να βλέπουμε την πρόοδο. Το τελευταίο βοηθάει εξαιρετικά !
Προσωπικά, δίνω πολύ μεγάλη βάση, στην ψυχολογική υποστήριξη, που τη θεωρώ το Α και το Ω σε μια συνεργασία.


Με εκτίμηση
Βιώνης Παντελής