πρώτα, ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα...

ποιος είμαι

Παντελής Βιώνης

Το όνομά μου είναι Παντελής Βιώνης.

Είμαι Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Robert Gordon Universiry του Aberdeen της Σκωτίας στον τομέα της Κλινικής Διατροφής και Διαιτολογίας, με Μεταπτυχιακό τίτλο παιδιατρικής διατροφής (paediatric of dietetics) από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο St George’s Ηospital του Λονδίνου.

Είμαι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου κλινικών διαιτολόγων με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στη Μεγάλη Βρετανία (SRD1 και SRD2), ενώ στη χώρα μας ασκώ το επάγγελμα του Διαιτολόγου (Πανεπιστημιακού Τομέα στην Ελλάδα) σύμφωνα με την απόφαση του συμβουλίου αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας τίτλων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τους όρους του Π.Δ165/2000.

Στο παρελθόν έχω συνεργαστεί με το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο St George’s Ηospital of London και με την Ευρωκλινική Παίδων, όπου διετέλεσα Διευθυντής του Διαιτολογικού τμήματος (2004-2011) και Υπεύθυνος Διαιτολόγος του Διατολογικού Κέντρου.

Έχοντας παρακολουθήσει γνωστά ονόματα του αθλητικού χώρου και όντας ο ίδιος αθλητής της κολύμβησης και της προπόνησης με αντιστάσεις, κατέχω άριστες γνώσεις στην ειδική διατροφή αθλητών-πρωταθλητών.

Η τρίμηνη θητεία μου στο ειδικό κέντρο διατροφικών διαταραχών στo st Peters Hospital of London, μου έδωσε τις γνώσεις για ιδιαίτερη προσοχή στην ψυχολογική υποστήριξη των πελατών αφιερώνοντας παραπάνω χρόνο σε κάθε συνεδρία.

Τέλος συμμετέχω σε σεμινάρια του πανελληνίου συλλόγου γυμναστηρίων, για την επιμόρφωση νέων γυμναστών με κύριο θέμα την αθλητική διατροφή, αλλά και σε επιμορφωτικές εκδηλώσεις σχολείων και παιδικών σταθμών, με κύριο θέμα την παιδική διατροφή.

Είχα την τιμή και την τύχη να εκπαιδευτώ από κορυφαίους και διακεκριμένους διαιτολόγους του Λονδίνου όπως η Cathrine Collins και να συνεργαστώ μαζί τους.

 

Χαρά μου και τιμή μου να τα πούμε και από κοντά...

Παντελής